suitcase.pngWERKEN BIJ SEC

SEC ETEN & DRINKEN

RESTAURANT


SEC serveert gezelligheid. En culinaire sensaties. Aan tafel, rondom de open haard, aan de foodbar of lekker buiten op het terras. SEC laat je alle seizoenen proeven en waait wat dat betreft met alle winden mee.

SEC varieert. We kennen onze klassiekers. Die houden we erin. En om het spannend te houden, passen we onze kaart aan de tijd van het jaar aan. Een seizoenskaart met klassiekers dus. Hetzelfde geldt voor de wijnen. Die worden keer op keer afgestemd op de gerechten voor de ultieme smaaksensatie.

BAR


SEC schenkt aandacht. En de allerlekkerste wijnen, gin tonics en cocktails. Met of zonder bite. Binnen aan de borrelbar, bij de open haard of aan een borreltafel buiten. Gezellig met vrienden, familie, je lief of heel de bups bij elkaar.

SEC bruist. Geniet met een mooi glas wijn of bubbels, kies je favo cocktail classic of laat je door de barmannen verrassen met de laatste smaaktrends en seizoensspecials. Bij SEC maak je het zo gek als je zelf wilt.

SEC tipt. Heb je de SEC borrelplank al eens geproefd? Een voltreffer voor elke borrel. Beloofd!

BELEVING, RECEPTEN & EVENTS

SEC smaakt naar meer. Daarom borrelt SEC elke laatste zondag van de maand met een speciaal thema en muziek. (On)gewoon gezellig aan de bar of op het terras. Benieuwd met wie SEC de komende keer borrelt? En wat SEC in petto heeft met de kermis, het jazzfestival en filmplein Oisterwijk? Duik in de agenda voor alle borrels en andere SEC happenings en haak aan.

SEC organiseert smaak en sfeer. Voor intieme gezelschappen en grotere groepen. Zowel zakelijk als privé. Bij SEC kun je terecht voor je (afstudeer)borrel, eat & meet lunch en private dining. Ook organiseert SEC jouw onvergetelijke bruiloftsdiner. Helemaal afgestemd op jullie wensen. Heb je ideeën of wil je meer weten over de (on)mogelijkheden? Deel het met ons.

back to top
           
NIEUWSBRIEF
back to top

Morgen Internet - Zorgeloos website