suitcase.pngWERKEN BIJ SEC

BELEVING, RECEPTEN EN EVENTS

Events

SEC Lentekriebels in April

Kriebelt het bij jou ook al met het lentezonnetje dat langzaam tevoorschijn? Als aftrap van het lenteseizoen, SEC Lentekriebels! Het speciale keuzemenu met de meest heerlijke seizoensgebonden gerechten, zoals Ravioli met groene asperges en Boeuff Bourguignon met voorjaarsgroentjes on the side!

Events

LANG LEVE DE KONING!

Op vrijdag 26 april en zaterdag 27 april kleurt het Lindeplein weer oranje! SEC is gesloten voor lunch, borrel én diner maar het Lindeplein wordt omgetoverd tot een oranjefeest gevuld met activiteiten voor kids, muziek en borrel. Willem, cheers op jou!

Events

SEC BORRELT MET DE WINNAARS!

In het 2023 hebben we groots gespaard ter ere van ons 12,5-jarig SEC bestaan! Heb jij de hoofdprijs binnen gesleept? Ontdek het op de SEC BORRELT MET DE WINNAARS prijsuitreiking op 28 april bij SEC.

Recepten

SEC Aspergemaand in Mei

Het Seizoen van het Witte Goud bij SEC! Ontdek de hele maand mei verse en verrukkelijke asperges, met liefde bereid door onze chefs en verwerkt in de meest smaakvolle gerechten!


Events

SEC Hemelvaart

Vier Hemelvaart op donderdag 9 mei gezellig bij SEC! Binnenkort volgt meer informatie, maar één ding kunnen we alvast verklappen: Live Muziek!

Events

SEC Moederdagbrunch

Dé dag dat we alle mama's in het zonnetje zetten, of degene die het natuurlijk gewoon lekker verdienen! Dit jaar hoef je niet zelf alle pannen uit het keukenkastje te trekken, maar kom je op zondag 12 mei gewoon lekker samen brunchen bij SEC.

Events

SEC Kreeftenmaand in Juni

Ook dit jaar verwennen we alle kreeftenliefhebbers weer met onze Juni-special: SEC Kreeftenmaand!
Geniet de hele maand van ons speciaal samengestelde Kreeftenmenu. Kom jij deze zomer Kreeft proeven bij SEC?

Tafel of barspot

RESERVEREN

SEC is van dinsdag tot en met zondag geopend. Reserveren kan zowel via telefoon als online. Bel +31 (0) 13 - 521 32 17 of ga naar het online reserveringsformulier. Allergieën of dieetwensen? Geef ze gerust door bij de reservering. Des te aangenamer kunnen we jou en je gezelschap verrassen.

back to top
           
NIEUWSBRIEF
back to top

Morgen Internet - Zorgeloos website